Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
- Úvod
- TEPELNÁ ÚPRAVA
- Konvektomat Retigo Orange Vision O 611 i
Konvektomat Retigo Orange Vision O 611 i

- Kompletní specifikace
- Konvektomat Retigo Orange Vision O 611 iSkladembez DPH
Konvektomat Orange Vision O-611 i, Retigo je ideální pro provozy s kapacitou 51-150 jídel denně. Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm). Konvektomat Retigo má v základní výbavě: VISION TOUCH - digitální ovládací displej 99 programů s 5 kroky- teplotní vpichová sonda- 1 rychlost ventilátoru- elegantní černý ovládací panel- USB rozhraní + LAN připojení do sítě.
- S konvektomaty Retigo Vision máte jistotu, že výsledek vaření bude vždy skvělý. Připravená jídla mají perfektní barvu, jsou šťavnatá, křupavá a zdravě připravená s minimem přidaného tuku.
- Nabízí skvělou kombinaci funkčnosti, výborné ergonomie a atraktivního vzhledu. To vše s důrazem na bezpečnost a hygienu.
- Nejjednodušší ovládání na trhu Vám šetří čas a umožní rychle a jednoduše nastavit, co potřebujete. Panel reaguje perfektně, i když máte mastné ruce nebo pracujete v rukavicích.
- S konvektomatem Retigo Vision šetříte peníze každý den. Prokazatelně nejnižší spotřeba energie, vody a nízké náklady na automatické mytí Vám zaručí rychlou návratnost investice.
Vaření:
- Horký vzduch 30 – 300 °C
- Kombinovaný režim 30 – 300 °C
- Vaření v páře 30 – 130 °C
- Bio vaření 30 – 98 °C
- Vaření/pečení přes noc – šetří čas i peníze
- Pokročilý systém vývinu páry – skvělé výsledky vaření v páře díky dvoustupňovému předehřevu vody v integrovaném tepelném výměníku
- Zásuvy napříč – bezpečnější a pohodlnější práce s gastronádobami. Lepší vizuální kontrola vložených gastronádob se surovinami.
- Regenerace/banketing – podávejte více pokrmů v kratším čase
- Nízkoteplotní vaření – nižší váhové ztráty, lepší chuť
- Automatický předehřev/zchlazení varné komory s možností zadat požadovanou teplotu
- Sous-vide, Sušení, Sterilizace, Konfitovaní, Uzení – speciální programy pro moderní gastronomii
Vybavení:
- Obousměrný ventilátor – minimální rozdíly v barvě upečených jídel
- Robustní klika – pro pohodlné otvírání stroje, antibakteriální materiál
- AISI 304 nerezová ocel – kvalitní nerezové materiály se speciální povrchovou úpravou pro delší životnost
- Hygienický varný prostor se zaoblenými vnitřními rohy – snadná údržba
- Odkapová dveřní vanička - zachytává kondenzát z dveří
- Dva přívody vody – pro změkčenou a nezměkčenou vodu
- WSS (Water Saving System) - speciální systém odpadu & vestavěný tepelný výměník zajistí velmi nízkou spotřebu vody
- Vyjímatelné držáky gastronádob s roztečí 65 mm
Vision Controls:
- Dotykový panel – panel funguje perfektně za všech podmínek a má rychlou odezvu, žádné mechanické prvky, tlačítka či kolečka
- Nekonečný čas vaření - uspoří čas při vaření v provozní špičce
- Automatický start – možnost naplánovat odložený start
Konektivita:
- USB rozhraní – snadné přehrávání dat z a do konvektomatu
- VisionCombi software – správa programů a piktogramů ve vašem PC, prohlížení dat HACCP
Provozní záznamy:
- HACCP záznamy – snadná a okamžitá analýza kritických bodů vaření
- Kompletní záznamy provozních událostí
Servis:
- HACCP záznamy – snadná a okamžitá analýza kritických bodů vaření
- Kompletní záznamy provozních událostí
Ostatní vybavení:
- BCS (Boiler Control System) – automatická kontrola bojleru,automatický přechod do injekčního režimu v případě neočekávaného výpadku bojleru
- Servisní a diagnostický systém – automatické vyhodnocení chyb
Parametry:
- Energie: elektřina
- Vyvíjení páry: injekční nebo bojlerové
- Kapacita: 6 GN1/1 + 1 zásuv
- Kapacita jídel na výdej: 51 - 150
- Rozteč zásuvů [mm]: 65
- Rozměry (Š x V x H) [mm]: 933 x 786 x 821
- Hmotnost 116 kg (injekční))
- Celkový příkon: 10.9 kW
- Tepelný příkon: 10.3 kW
- Jištění: 16 A
- Napájení: 3N~/400V/50Hz
- Přípojka vody / odpad [mm]: G 3/4“ / 50
- Teplota: 30 - 300°C
- Hlučnost: do 70 dBA